OM SEKUNDÄR TRAUMA KOMPETENSCENTRUM

Sida

OM OSS

Sekundär Trauma Kompetenscentrum startades av Kerstin Palmer tillsammans med en engagerad grupp av psykologer och läkare för att de insett hur mycket det påverkar personalen att arbeta med traumatiserade människor.

Sekundär Trauma Kompetenscentrum vill hjälpa så många som möjligt med att förstå hur arbete med trauma påverkar individen och att det finns hjälp. Läkarna och psykologerna som anslutit sig drivs av samma engagemang: Att hjälpa hjälparna.

kerstin sekundär trauma

Leg psykoterapeut i USA och Sverige. Masters of Art i Psykoterapi, Masters of Art i Religion. Level III: Advanced PTSD/trauma Skills Sensorimotor Psychotherapy. Kerstin har sedan 1994 utbildat läkare, psykoterapeuter, advokater och chefer mm. i USA, Sudan, London, Göteborgs stad samt för FN.

 

Överkom svårigheterna!

Sekundär Trauma kan hanteras!

hur-sekundar-trauma

vare-sig-du-ar-psykolog

utbildningar-sekundar-trauma

Feedback från deltagare:

”Så väldigt intressant, jag blev förvånad.” Kvinna 48, Sjuksköterska
”Jag lärde mig om min andning och hur det hängde ihop med mitt nervsystem och hur jag tänkte! Nu vet jag hur jag ska hantera svåra reaktioner. Tack för en ypperlig föreläsning!” Kvinna 34, Sjuksköterska
”Det här var något jag aldrig hört förut. Fast egentligen är det ju självklart och jag tycker jag borde ha fått veta det för längesedan. Det hade hjälpt mig i många svåra situationer.” Man 45, Läkare
 ”Jag är mycket nöjd med att jag gick på det här. Jag visste faktiskt inte något om detta.” Man 58,  Sjuksköterska
”Detta var extremt intressant! Jag lyssnade till varje ord.” Man 28 år, Läkare
”Inte som jag trodde. Jätteintressant vill a mer. Ser att med beteende och trauma finns det något som ligger till grund. Tydlig koppling. Bra att veta hur att förhålla sig till. Vill veta mer!”
”Jätte, jätte, jätte-intressant. Berör. Får tänka till om mig själv och andra hur familjen format oss. Det går in. Tar bort, är avtäckande, igenkännande fast med omtanke. Insiktsfullt att se vad man varit omedveten om.”
”Fascinerande att det går att fånga känslan hos olika typer, och att koppling av trauma och kroppen är så stark.  Öppnade upp perspektiv; större syn på människors perspektiv.”
”Imponerande att så enkelt komma så långt. Ökar självinsikten. Häftig upplevelse.”
”Superbra – denna går rakt in i hjärtat.”

punkt för empati

Boka utbildning nu!

Skriv eller ring: 0703-777884

Annonser